PORTES OBERTES: PROJECTE PESCALLUNES 2017-2018

Pescallunes és un projecte d’educació viva per a infants de 18 mesos a 6 anys.

Va començar a caminar el setembre de 2015 a Gràcia com a grup de criança compartida, quan un grup de pares i mares del barri es van unir per satisfer les seves necessitats i les dels seus fills. Per al curs 2017-2018 tenim algunes places.

Ens basem en els principis del moviment lliure i autònom i en el joc com a base d’aprenentatge, així com l’autoregulació. Acompanyem amb amor i respecte cada procés, sense judici i amb la mirada posada en l’infant i els adults que acompanyem, per cuidar-nos entre nosaltres.

A l’espai disposem d’una sala de psicomotricitat, un pati amb sorral i un espai per fer-hi construccions, joc simbòlic, contes… Un dia per setmana fem una sortida al Jardí del Silenci, associació de la qual som socis, un espai per jugar, córrer i estar en contacte amb la natura i altres grups d’infants.

L’espai permet acollir 15 infants, acompanyats per dues educadores i una mare o pare actiu que dóna suport. Aquesta figura és rotativa entre totes les famílies. El curs 2017-2018 serà de setembre a juliol i l’horari, de 9 h a 15 h, amb una entrada relaxada fins a les 10 h. Els infants dinen a l’espai i l’àpat, ecològic i de temporada, és preparat per una de les famílies també de manera rotativa.

Funcionem de forma assembleària i prenem les decisions per consens. Per al proper curs, la idea és trobar-nos un cop al mes per tractar temes logístics, emocionals i/o pedagògics.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s